Sydänsuomen elinvoimakahvit ja aluefoorumi

Tapahtuma alkaa

Tapahtumapaikka

Eräkartano, Kyyjärvi

Tervetuloa Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteisille Sydänsuomen Elinvoimakahveille ja Aluefoorumiin!

Tapahtuma on tarkoitettu Sydänsuomessa-alueen yrittäjille, kuntapäättäjille, yritys- ja aluekehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan 9.5.2024 mennessä: forms.gle/13UzHBtHE4rYeP4C9.

Aika: to 16.5.2024 klo 12–16 (Klo 11 alkaen on tarjolla keittolounas ilmoittautuneille. Lounas on maksuton tilaisuuteen osallistuville.)
Paikka: Eräkartano, Nurmijoentie 296, Kyyjärvi
 
Tarjolla on tuoreita tutkimustuloksia suurhankkeiden aluevaikutuksista, joita projektipäällikkö Seppo Penttilä Kokkolan yliopistokeskuksesta esittelee. Aluekoordinaattori Minna Jaakkola kokoaa yhteen Sydänsuomen aluekehitystyön tulokset vuodelta 2023. Kuulemme myös uusimmat kuulumiset Sydänsuomessa toteutettavista yhteisistä kehittämishankkeista yritysten näkökulmasta, mukana ovat esimerkiksi Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma sekä Luontomatkailun kasvuohjelma.
Ohjelma
klo 11.00 Keittolounas tarjolla ilmoittautuneille
klo 12.00 Tervetuloa ja kuulumiset kunnallisjohdon seminaarista
klo 12.15 Mitä kuuluu Sydänsuomessa aluekehitykselle?
klo 13.15 Sydänsuomessa-alueen hankkeet tutuiksi
klo 14.00 Kahvit ja tauko
klo 14.30 Seutujen välisen muutos- ja kasvuohjelman kuulumiset
klo 14.45 Suurhankkeiden aluetalousvaikutukset – projektipäällikkö Seppo Penttilä, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
klo 15.30 Keskustelua
klo 16.00 Tilaisuus päättyy
 
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hanke ja Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma. Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen liitto Keski-Suomen Kehittämisrahastosta. Seutujen välisen muutos- ja kasvuohjelman rahoittajana toimii Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen liitot Euroopan unionin Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) sekä Sydänsuomessa-alueen kunnat.

Järjestäjä

Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hanke ja Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma