Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Kannonkosken kunnan verkkosivustoa.

Vaatimustenmukaisuus

Verkkosivut vastaavat suurilta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivut sisältävät liitetiedostoja (pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Vanhat liitetiedostot pyritään tekemään saavutettaviksi vuosien 2020-2021 aikana. Voit tarvittaessa pyytää tiedostoja saavutettavassa muodossa ottamalla yhteyttä kuntaan palautelomakkeella.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Kannonkosken kunnan verkkosivut on toteutettu saavutettavuudesta annetun lain mukaiseksi. Verkkosivut on julkaistu kesäkuussa 2019. Selosteen tiedot perustuvat testaukseen ja itsearvioon. Apuna on käytetty testaukseen tarkoitettuja teknisiä työkaluja.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa Ota yhteyttä  -verkkolomakkeella

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus [at] avi.fi (saavutettavuus[at]avi[dot]fi)
puh. 0295 016 000 (vaihde)