Nuokkari auki ja Crazy Action -illat Piispalassa

Tapahtuma alkaa

Tapahtumapaikka

Nuorisokeskus Piispala

Hei kaikki tutut ja uudet Crazy Action -ilta kävijät!

Crazy Action -iltoja järjestetään Nuorisokeskus Piispalassa syyslukukaudella entiseen tapaan 5 kertaa. Piispalan aukioloajoissa syksyllä tapahtuvien muutosten vuoksi aloitimme illat poikkeuksellisen varhain - ensimmäinen ilta olikin jo kuluneella viikolla tiistaina 29.8.2023. 

Syksyn viimeinen Crazy Action -ilta järjestetään viikolla 43 - ti 24.10.  (nro 5 syysloman jälkeinen viikko)

Kevään illat ilmoitetaan heti kun niiden aikataulut varmistuvat. 

Nuokkari on avoinna kaikkina Crazy Action -iltoina klo 15-17.15. Voit siis tulla ensin nuokkarille tapaamaan kavereita, hengailemaan, syömään välipalaa, pelailemaan tai vaikka tekemään läksyjä. Kahvia, teetä ja pientä purtavaa tarjolla. 

Klo 17.15 maksuton kyyditys Crazy Action -iltaan Piispalaan. Voit toki mennä koulusta ensin kotiin ja tulla omin kyydein Piispalaan. 

Crazy Action -ilta klo 17.30-20. HOX! Ilmoittautuminen aluksi AINA uimahallin aulassa Tarjalle! Ilmoittautumisen jälkeen käytettävissäsi ovat maksutta Piispalan seuraavat palvelut uimahalli, keilahalli (varaa rata respasta kun tulet paikalle), jäähalli mailaton / mailallinen (vuoron kellonaika tarkentuu) ja kuntosali. Välillä myös muita extra-aktiviteetteja. Voit käydä niin monessa aktiviteetissa kuin haluat.

Crazy Action -illat ovat avoimia 6.-9. luokkalaisille ja niihin saapuu nuoria myös Kyyjärveltä, Kivijärveltä ja Kinnulasta. Meitä nuorisoalan työntekijöitä on paikalla myös useampia. Crazy Action -iltojen yhteydessä saatkin kätevästi hoidettua myös monia muita mielen päällä olevia asioita. Meitä voit nykäistä hihasta, jos sinua mietityttävät esim. tulevat leirit ja tapahtumat, kesätyöt tai nuoren yrittäjän hommat. Tai voit esittää meille huikean ideasi siitä mitä haluaisit paikkakunnallamme tehtävän. 

Crazy Action -iltoihin ei ole ennakkoilmoittautumista!

HOX! Nuokkari on avoinna viikoittain  - myös niillä viikoilla jolloin ei ole Crazy Action -iltoja.

Näkyillään! 

Järjestäjä

Nuorisotoimi Kannonkoski & Suomenselän 4H-yhdistys ry

Yhteyshenkilön nimi

Tarja Alainen / nuorisovastaava

Yhteyshenkilön puhelin

044 4596151

Yhteyshenkilön sähköposti

tarja.alainen@kannonkoski.fi