Feel Good -messut nuorille

Tapahtuma alkaa

Tapahtumapaikka

Tainionmäen koulu, Kivijärvi

Kannonkosken ja Kivijärven yhteiset Feel Good -messut nuorille järjestetään kolmen vuoden välein, vuorovuosin Kannonkoskella ja Kivijärvellä. Tammikuussa 2023 on Kivijärven vuoro.

Kannonkosken 6.-9. luokkalaiset kuljetetaan tapahtumaan linja-autolla. Lähtö koululta klo 09. Paluumatka Kivijärveltä alkaa klo 14.30. Päivässä mukana ohjaajia ja opettajia molemmista kouluista. Kannonkosken nuorisovastaava on järjestämässä Suomenselän 4H-yhdistyksen kanssa talouteen liittyvää toimintarastia tapahtumassa.

Oppilaat jakautuvat päivän ajaksi ryhmiin siten, että jokaisessa ryhmässä on saman ikäisiä Kannonkosken ja Kivijärven oppilaita. Ryhmät kiertävät 8 toimintarastilla, joista 4 sijaitsee liikuntasalissa ja 4 koululla. Rastipisteiden teemat liittyvät nuorille ajankohtaisiin asioihin, kuten esim. talousasioihin, hammashoitoon, mediaan ja kiusaamiseen, ehkäisevään päihdetyöhön jne. Yhdellä pisteellä pääsee myös rentoutumaan. Jokaisen pisteen kesto on noin 30 minuuttia. 

Kannonkosken oppilaat ruokailevat Kivijärven koululla. Päivän aikana on yksi pidempi välitunti - ei siis normaalia oppitunti - välitunti aikataulua.

Lisätietoja nuorisovastaavalta 044 4596151 / tarja.alainen [at] kannonkoski.fi / wilman kautta.

Tarkempi info lähetetään kohderyhmille ja huoltajille wilmassa.

 

Järjestäjä

Kannonkoski ja Kivijärvi

Yhteyshenkilön nimi

Tarja Alainen / nuorisovastaava

Yhteyshenkilön puhelin

044 4596151

Yhteyshenkilön sähköposti

tarja.alainen@kannonkoski.fi

Tapahtumat