Kannonkosken keskustassa kahvila kaikenikäisille!

Katri Seppänen avasi viihtyisän ja kodinomaisen kahvilan Kannonkosken keskustaan tammikuussa 2024.

Tunnelmallinen Katrin Café

Vaikka kahvila ei ole vielä kauan ollut auki, on ihmiset löytäneet sinne hyvin. Vakioasiakkaitakin on jo, ja osalle kahvilasta on tullut kuin toinen olohuone, jossa on mukava tavata tuttuja. Sijainniltaan kahvila on erinomaisella paikalla ohikulkijoiden ja matkailijoiden pysäyttämiseksi Kannonkoskelle.

Monipuolinen ja tarpeeksi erilainen

Kahvilan menestymisen ydin on olla monipuolinen ja tarpeeksi erilainen. Kahvilan tunnelma ja laaja valikoima on monen mieleen. 

Valikoimaan kuuluu herkullisia tuotteita niin suolaista kuin makeaakin. Lounasaikaan monet käyvät syömässä makkarakorin tai salaattiannoksen. Ruoan voi syödä joko paikan päällä tai tilata mukaan. 

”Koululaiset tykkäävät käydä koulunjälkeen. Erityisesti heidän mieleen ovat hampurilaiset, makkara- ja kanakori”, Katri kertoo.

Yhteistyötä toisten yrittäjien kanssa

Katri tekee erittäin mielellään yhteistyötä muiden yrittäjien ja yritysten kanssa, jotta kahvilan valikoimasta saadaan monipuolinen. Yhteistyötä tehdään jo tuote- ja koruesittelijän kanssa ja valikoimaa on täydennetty mm. paikallisen leipurin itse tekemillä pikkuleivillä ja tuoretta ruisleipää saadaan kahvilaan kaksi kertaa viikossa, maanantaina ja perjantaina. Katri toivoo yhteistyön lisääntyvän ja saada esimerkiksi esitteitä kahvilan, jotta asiakkaat saavat tietoa paikallisista palveluista. 

Tällä hetkellä Katri päivittää ajankohtaisia tietoja ja uusimpia tuotteita somessa. 

Tarkoitus on panostaa yrityksen näkyvyyteen ja perustaa yritykselle myös omat kotisivut, kertoo Katri.

Lisätietoja Katrin Cafésta:
www.facebook.com/katrin.cafe.2024
www.instagram.com/katrincafe3/