RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄ

Kannonkosken kunta hakee ruoka- ja siivouspalveluyksiköön toistaiseksi voimassa olevaan, kokoaikaiseen toimeen ravitsemistyöntekijää.

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄ

Ravitsemustyöntekijää haetaan ruokapalvelun ammattitason erityisosaamista vaativiin kokin tehtäviin. Keskeisinä tehtäväalueina on itsenäinen vastuu ruoan tai aterian osan valmistuksesta, myös dieettien osalta, sekä jaettu vastuu omavalvonnasta.

Hakijalta edellytetään ravitsemusalan soveltuvaa ammatti- tai erikoisammattitutkintoa, sekä työkokemusta kokin tehtävistä valmistuskeittiössä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Ravitsemustyöntekijän palkka määräytyy KVTES:n palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtäväkohtaisesta palkasta, henkilökohtaisesta lisästä ja työkokemuslisästä. Ravitsemustyöntekijän paikka täytetään 1.8.2022 alkaen tai mahdollisesti aikaisemmin sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset, joihin on liitettävä ansioluettelo/CV, on toimitettava sähköisesti osoitteella kirjaamo [at] kannonkoski.fi tai postitse osoitteella Kannonkosken kunta, tekninen lautakunta, Järvitie 1, 43300 Kannonkoski, kuoreen merkintä ”ravitsemistyöntekijä” 17.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa kunnanjohtaja Sakari Varala, etunimi.sukunimi [at] kannonkoski.fi tai 044 4596121.

Lisätietoja Kannonkosken kunnasta osoitteesta www.kannonkoski.fi ja Piispalasta osoitteesta www.piispala.fi.

Kannonkoskella 8.5.2022

Tekninen lautakunta